Tjej håller ömt om en äldre kvinna.

Hemtjänst - En trygghet för dig

Med åldrande så försämras olika fysiska funktioner hos oss människor - men strävan efter och behovet av livskvalitet minskas aldrig. Därför behövs det ibland hemtjänst för att underlätta vardagliga sysslor som blivit för svåra att helt sköta själv. L&S Hemtjänst skapar förutsättningar för att alla att kunna bo kvar i sin bostad med rätt hjälp och stöd som underlättar vardagen. Vi kompenserar för den funktion som inte längre räcker till och skapar rum för livsglädje. Läs mer om vad hemtjänst är och vem som kan få det.

Vår hemtjänst bygger på delaktighet och valfrihet. Vi utformar alla våra insatser med närhet till kunden, närstående och värnar om den personliga integriteten. Med ödmjukhet, respekt och kompetens utför vi vår hemtjänst i en familjär atmosfär. Det tillsammans med att vi erbjuder hemtjänst på kundens modersmål skapar trygghet både för kunden och de närstående. Läs mer om hemtjänst på ditt modersmål.

Vi utför även hushållsnära tjänster, t ex fönsterputsning, byter gardiner, rengör altanen, flyttstädning bara för att ta några exempel. Detta innebär att samma företag och samma personal utför både hemtjänst och hushållsnära tjänster - allt för att göra din tillvaro enklare och bättre! Läs mer om det på lsstadservice.se.

Kontakta oss

L&S Omsorg & Hemtjänst
090-13 68 00

info@lsgruppen.se

ekonomi@lsgruppen.se

loner@lsgruppen.se

 

Vet du vem du söker? Se våra medarbetare här:

Medarbetare