Kvinna i rullstol sitter på en sommaräng och sträcker ut armarna under den klarblå himlen.

Om oss - Teamet på L&S Gruppen

L&S Gruppen består av företagen L&S Assistans, L&S Hemtjänst och L&S Städservice. L&S Assistans är verksamt i hela Sverige med kontor i Gällivare, Umeå, Timrå och Stockholm. Vi öppnar även ett kontor i Örebro inom kort.

L&S Hemtjänst och L&S Städservice bedrivs i Umeå.

Affärsidé

Vår affärsidé är att - med största ödmjukhet, högsta respekt och kompetens - erbjuda tjänster i en varm, ombonad och familjär miljö, där kunden alltid sätts i fokus. Detta innebär bland annat att kunden tillförsäkras delaktighet, trygghet och självbestämmande.

Målsättning

Företagets målsättning är att tillgodose varje kunds individuella och specifika behov. Vi eftersträvar helhetssyn i vår verksamhet, som ska präglas av dialog, närhet, stabilitet, kontinuitet, hållbarhet och ständig utveckling.

Vårt företag ger trygghet och har en stabil värdegrund bland annat genom det faktum att ägarfamiljerna arbetar i den dagliga verksamheten. Vårt egna personliga engagemang skapar enkla och snabba beslutsvägar, flexibla och kreativa lösningar för att ständigt ge god vård och hålla hög kvalitet. Ägarfamiljernas nationella, språkliga och kulturella bakgrunder garanterar också aspekter såsom mångfald och mångkultur.

Vår vision

L&S Gruppen är ett familjeföretag med ett kärleksfullt och empatiskt bemötande. Tjänsterna ska utföras på ett omsorgsfullt sätt med hög kvalitet där brukarens självbestämmande och önskemål står i centrum för insatserna.

Vårt mål

Vi skall alltid ge god vård och omsorg. Samt vara ett föredöme och ledande i branschen. Arbeta medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald för att bevaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge bästa möjliga vård och omsorg.