En man i permobil är ute och åker på en vandringsled intill havet tillsammans med sin vän.

Ett jobb som gör skillnad

Vill du ha ett jobb som gör skillnad? Ett jobb där du varje dag kan bidra till att göra någon annan människa bättre? Då ska du söka jobb hos L&S Gruppen!

L&S Gruppen består av företagen L&S Personlig Assistans och L&S Hemtjänst och har som mål att alltid ge god vård och omsorg, samt vara ett föredöme och ledande i branschen. Arbeta medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald för att bejaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge god vård och omsorg. Läs mer om oss här.

Personlig assistans

I företaget L&S Personlig Assistans erbjuder vi tjänsten personlig assistans till våra kunder som behöver hjälp med att klara olika vardagliga sysslor. Som personlig assistent är ditt arbete varierande med arbetsuppgifter vitt skilda från att hjälpa någon att klä på sig till att skråla ikapp på en konsert med kunden. Ingen dag är den andre lik. Inte nog med att du får vara med och bidra till någons livskvalitet, du har även stor frihet att själv påverka villkoren för ditt jobb.

Vi på L&S Assistans söker alltid efter nya nyfikna, lyhörda och omtänksamma personer som vill bidra till att öka människors livskvalitet. Du bör ha en förmåga att se möjligheter där andra ser problem och ha ett öppet och fördomsfritt sinne. Kan du fler språk än svenska är det ett plus men inget krav.

Hemtjänst

I företaget L&S Hemtjänst erbjuder vi tjänsten hemtjänst. I korthet innebär det att vi hjälper människor som på grund av ålder har fått olika försämrade funktioner som vi hjälper dem att kompensera tappet för. Det kan vara allt från hushållssysslor till hjälp med påklädnad. Även om åldern försämrar människors funktioner så förminskas aldrig människors önskan om livskvalitet. Det som blivit svårare för kunden hjälper vi dem med helt enkelt.

Vi på L&S Hemtjänst söker alltid efter varma, omtänksamma och lyhörda personer som vill underlätta människors vardag och ge dem den guldkant på tillvaron som de så väl förtjänar. Vi tror att du som söker jobb hos oss älskar människor och vill göra skillnad.

Du är vår stjärna

Vi som företag jobbar hårt för att ge dig som vår anställda de allra bästa förutsättningarna för att du ska både trivas på jobbet och kunna utföra jobbet bra. Vår personal är vår stolthet och viktigaste tillgång på företaget. Precis som alla våra kunder är unika individer är också var och en av oss det. Därför lägger vi ned stort personligt engagemang i var och en av våra anställda och vi har en starkt familjär atmosfär på företaget.

Så bli en av oss - skicka gärna ditt CV till ansokan@lsgruppen.se redan idag eller kontakta oss via telefon så berättar vi mer om vad det innebär att ingå i vårt team!