Personalen är vår viktigaste investering

Vi satsar på resurser för dagliga behov, som; Specialister inom förflyttningsteknik, dietister, psykologer/handledning, sjukgymnaster och människor som ordnar mängder av evenemang och trevliga resor. Men, vi har även ett mycket nära samarbete med några av marknadens mest branschkunniga jurister. Allt för att bevaka kundens rättigheter och genom detta säkerställa anställningstrygghet för våra anställda.

Vi är ett seriöst företag som strävar efter att vara ett föredöme i branschen. Vi ser personalen som en långsiktig investering. Medarbetare som trivs, blir sedda och är delaktiga i vår verksamhet är för oss vår viktigaste resurs. Personal som får utbildning, bra anställningsförhållanden och god lön gör ett bättre arbete. Framgång hos oss mäter vi genom goda omsorgsinsatser, trygghet och god livskvalité för såväl våra anställda som för våra kunder.

Vår personal består av människor med olika bakgrund, religioner och etnicitet. L&S Assistans värnar om mångfald och ser detta som något som stärker företaget och våra insatser.

jobba-hos-ls-2.jpg

En bild från en utav våra trevliga resor till Turkiet tillsammans med personal och kunder

Varför är då L&S Assistans bättre än de flesta andra företag inom personlig assistans?

Vi arbetar annorlunda. Vi ger vår personal på samtliga orter i Sverige;

 • Friskvårdsersättning
 • Kollektivavtal
 • Intern utbildning till våra assistenter, såväl kundspecifik som allmän
 • Delaktighet genom insyn i budget med månatliga redovisningar om hur pengarna används och återinvesteras till vår personal och kunder
 • Vi utför assistans i hela Sverige och kan hjälpa vår personal att finna arbete på flera orter
 • Månadsvisa möten med assistanssamordnare, kund och samtliga assistenter, i hela Sverige
 • Veckobrev med veckans händelser inom företaget mailas varje vecka till samtlig personal
 • Mängder av aktiviteter; Skräddarsydda resor utomlands, resor till festivaler och konserter. Gemensamma middagar, bowling och innebandy. Bara för att nämna några av våra aktiviteter för anställda och kunder
 • Omsorgsinsatser på kundens modersmål. Idag har vi kapacitet för upp till 60 olika språk. Vårt ledord är – allas lika rätt till god omsorg oavsett bakgrund, religion eller etnicitet.
 • Vi eftersträvar alltid interna rekryteringar, vid tjänster som tex samordnare.
 • Vi har en av marknadens bästa organisationer som hjälper dig i vardagen med kostråd, och tips gällande ergonomi och förflyttningsteknik.
 • Vi har ett samarbete med några av marknadens bästa advokater och jurister som är specialiserade på dialog med myndigheter och driva förvaltningsprocesser. Allt för din anställningstrygghet och kundens rätt till assistans.

Vill du ha ett jobb som verkligen gör skillnad? Ett jobb där du varje dag kan bidra till att göra någon annan människa bättre? Tycker du att personalen är viktig för att uppnå en god omsorgsinsats? Då ska du söka jobb hos L&S Gruppen!

L&S Gruppen består av företagen L&S Personlig Assistans och L&S Hemtjänst och har som mål att alltid ge god omsorg, samt vara ett föredöme och ledande i branschen. Arbeta medvetet för jämställdhet, integritet och mångfald för att bejaka och värna om individens olika behov och genom detta kunna ge god omsorg.

jobba-hos-ls-1.jpg

De ständigt återkommande personalutbildningarna är mycket uppskattade

Personlig assistans

I företaget L&S Personlig Assistans erbjuder vi tjänsten personlig assistans till våra kunder som behöver hjälp med att klara olika vardagliga sysslor. Som personlig assistent är ditt arbete varierande med arbetsuppgifter vitt skilda från att hjälpa någon att klä på sig till att skråla ikapp på en konsert med kunden. Ingen dag är den andre lik. Inte nog med att du får vara med och bidra till någons livskvalitet, du har även stor frihet att själv påverka villkoren för ditt jobb.

Vi på L&S Assistans söker alltid efter nya nyfikna, lyhörda och omtänksamma personer som vill bidra till att öka människors livskvalitet. Du bör ha en förmåga att se möjligheter där andra ser problem och ha ett öppet och fördomsfritt sinne. Kan du fler språk än svenska är det ett plus men inget krav.

Du är vår stjärna

Vi som företag jobbar hårt för att ge dig som vår anställda de allra bästa förutsättningarna för att du ska både trivas på jobbet och kunna utföra jobbet bra. Vår personal är vår stolthet och viktigaste tillgång på företaget. Precis som alla våra kunder är unika individer är också var och en av oss det. Därför lägger vi ned stort personligt engagemang i var och en av våra anställda och vi har en starkt familjär atmosfär på företaget. Vi har även mycket korta beslutsvägar då ägarna arbetar i den dagliga driften.

Så bli en av oss –mejla din ansökan och CV redan idag till ansokan@lsgruppen.se eller kontakta oss via telefon 090-12 88 00 så berättar vi mer om vad det innebär att ingå i vårt team!

Välkommen till att bli en del av framtiden inom L&S Personlig Assistans!

AiAi - tidrapportering

Här når du vårt tidrapporteringssystem AiAi.
Klicka på länken nedan

www.aiai.se