Man pratar med flicka i rullstol som håller i en nallebjörn.

Vård av anhörig

Är du nära anhörig till någon som behöver personlig assistans och vill jobba som den personens assistent? Det kan t ex vara din dotter/son eller någon annan i familjen eller släkten. Då kan vi på L&S Assistans axla arbetsgivaransvaret.

Vi på L&S Assistans vet hur livsviktig du är för den som behöver personlig assistans, vi vet även hur svårt det ibland blir när du slits mellan rollen som anhörig och rollen som assistent. Det är därför vår uppgift att se till att allt som har med din roll som assistent att göra fungerar utan problem. Vårt team runt den anhörige som behöver personlig assistans ger dig det stöd och de verktyg du behöver.

När du jobbar som assistent åt dina nära anhöriga är du själv med och bestämmer över villkoren. Det är vårt mål underlätta så mycket som möjligt för både dig och den anhöriga så att ni kan lägga er energi på att njuta av livet.

Du är aldrig ensam

Som en del av vårt team så är du aldrig ensam. Du har alltid någon du kan vända dig till och få stöd och rådgivning. Hos oss kan du själv bestämma hur mycket du vill arbeta och om du vill att det ska finnas fler assistenter för att täcka de behov som finns. Självklart ser vi efter dina behov som vår anställde och ser till att du är försäkrad och gör pensionsavsättningar åt dig. Läs mer om varför du ska välja oss som omsorgsföretag.