Kvinna i rullstol fotograferar sin vän medan vännen gungar i ett rep.

Varför välja L&S Assistans för din personliga assistans?

Du ska välja L&S Assistans för din personliga assistans om följande är viktigt för dig:

  • Assistansen skall utföras på ett omsorgsfullt sätt med hög kompetens där dina önskemål och självbestämmande styr över insatserna
  • Trygghet med dina assistenter som är väl förtrogna uppdragets syfte, mål och arbetssätt. Så att du når dina mål i ditt liv
  • Engagemang, respekt, lyhördhet, ödmjukhet och ständig förbättring
  • Enkelhet med korta och snabba beslutsvägar genom att ägarfamiljerna arbetar i verksamheten
  • God och tydlig kommunikation som sker på dina villkor samt med möjlig modersmålsanpassning
  • Kunder och anställda skall känna sig; sedda, hörda och medskapande
  • Evenemang och aktiviteter finns att tillgå i den omfattning som du själv önskar. Exempelvis resor, konserter, studiecirklar, handledning, mentorskap, kost/hälsa, sport m.m.

Vi är övertygade om att ovanstående punkter är viktiga för dig, så vi kommer att kunna ge dig en god personlig assistans som utgår från din situation och dina behov. Kontakta oss redan nu via telefon eller mail. Vi besvarar alla förfrågningar via mail inom 24 timmar. Läs mer om våra värdegrunder.

Personlig assistans åt ditt barn

Du som förälder är den som känner ditt barn allra bäst och det är något vi på L&S Assistans har tagit fasta på. Därför anordnar vi den personliga assistansen utifrån dina önskemål och hjälper gärna till med goda råd och förslag på lösningar där du behöver hjälp. Bland annat är du med och bestämmer vem som ska jobba, vilka löner som ska gälla och vilka utbildningar assistenterna ska gå. Du kan även välja att själv jobba som ditt barns assistens. Läs mer om vård av anhörig.